[Autoliste] Re: Pretaizdzīšanas uzparikte.

ArnisR listes at mediaservice.lv
Wed Apr 6 10:17:06 EEST 2016


Pakonsultējies ar apdrošinātāju:)

Sherlog ir obligāta prasība dārgiem >~50k€ un augsta riska grupas auto.

Domāju, ka parasts slepenais kods, kuru var uzlikt bezmaz uz jebkuras pogas modernās signalizācijās/imobilaizeros būtu pietiekams pret atslēgu nozagšanu/izmešanu no mašīnas.

A

-----Original Message-----
From: autoliste-bounces+listes=mediaservice.lv at lists.autoliste.lv [mailto:autoliste-bounces+listes=mediaservice.lv at lists.autoliste.lv] On Behalf Of Ģirts Karnītis
Sent: Wednesday, April 06, 2016 10:02 AM
To: autoliste at lists.autoliste.lv
Subject: [Autoliste] Pretaizdzīšanas uzparikte.

Sveiciens gudriniekiem. Pārmaiņas pēc jautājums, cieši saistīts ar auto. Jaunam auto dīleri neiesaka likt virsū skybrake imibilaizeri, jo ja nebūs zona, tad auto var sākt mest ārā visādas kļūdas un slikti uzvesties. (Normāla situācija, ja tu izbrauc no sētas un tad izkāp aizvērt vārtus). Rezultātā rodas jautājums - ko citu var uzlikt autombīlim, lai naktī gulētu drusku mierīgāk? Slepeno pogu va slēdzi, kā Padomju laikos? Autonomu gps uztvērēju/ gprs raidītāju, kas pēc aktivēšanas uz mob tel sūta info par atrašanās vietu? (Tas gan nemazina aizdzīšanas risku, bet tomēr). Sherlog (baisi neadekvāti dārgs). Gribas ko papildus standarta rūpnīcas signalizācijai, ja gadījumā nosper atslēgas, lai potenciālajam zaglim būtu kāda papildus grūtības pakāpe.

Ģirts 

_______________________________________________
Autoliste mailing list
Autoliste at lists.autoliste.lv
http://lists.autoliste.lv/mailman/listinfo/autoliste




More information about the Autoliste mailing list