[Autoliste] Re: Vajag uzklausit ieteikumus

Vineta Rubene Vineta.Rubene at lattelecom.lv
Thu Aug 19 09:48:08 EEST 2010


Mees ar kungu vecuma marasmaa pirms gada nopirkaam S60. 2002. g., labi kopts vaacu zemee, ar aadaam utt. BMW un Audi neizskatījām "ticības deelj", Mershi likaas par daargu, metaam acis uz SAABiem, deels gribēja Honda Accord, bet beigaas gadiijaas shis eksemplārs, un ne mirkli nenozjeeloju.  

Par to, ka katru meenesi kaut kas jaaiegulda - vai nu man ljoti paveicies vai kaa, bet es ne shajaa mašīnā, ne arii iepriekšējās neesmu regulāri kaut ko ieguldiijusi - reizi gadaa pirms apskates braucu uz servisu un tad arii sadaru visu, ko vajag. Shogad bija jāpārjauc pakaljbremzes un jānomaina viena bukse vai kaut kas tamlīdzīgs. Nevaru precīzi pateikt, cik tas izmaksāja, jo veel mainīju motora siksnu un ūdenssūkni, bet tie bija regulārie darbi, kas jau bija zināmi pērkot auto. Servisaa atstāju 300 Ls. 

Ieprieksh vizinājos ar Nissan Almera - varu salīdzināt degvielas izmaksas. Nu, ir vairāk - iepriekš bija vidēji 70 Ls mēnesī, tagad - ap 100 Ls, automāts + kondishka + deela smagaa kaaja dara savu.

Vineta
Volvo S60 2,4, 2002.   



From: autoliste-bounces+vineta.rubene=microlink.lv at lists.autoliste.lv [mailto:autoliste-bounces+vineta.rubene=microlink.lv at lists.autoliste.lv] On Behalf Of N
Sent: Wednesday, August 18, 2010 8:38 PM
To: autoliste at lists.autoliste.lv
Subject: [Autoliste] Vajag uzklausit ieteikumus

Labdien, listnieki!

Gribetu uzklausit ieteikumus, pieredzi auto izvele. Ir doma nopirkt auto līdz 10000Ls. Neesmu nekads turigais, bet tomer ir velme padzivot ar letu shiku. Laikam vecuma marazms uznacis. :)
 No auto, kas pasam patik, shaja kategorija ietilpst ir ap 2003.-2006.gadu 5. un 7. serijas BMW, Mersis S klase, VW Phaeton, Volvo S60 un S80, Audi A8, pavecaks Toyota LandCruiser.
Patiesiba shaja vecuma pēc 5 gadi visi auto ir puslidz lidzigas cenas.
Ka jau mineju, neesmu turigs, tadelj interesetu ekspluatacijas izmaksas. Negribetos pec iegades katru menesi videji paris simtus latus ieguldit remontos. Interesetu izturigs auto ar salidzinoshi letakam ekspluatacijas, remonta izmaksam.

Ilgi braukaju ar visadiem VW Golfiem, Fordiem, Fiatiem ar domu, ka auto ir tikai prieks parvietosanas no punkta A uz punktu B. Tagad gribas mazliet pasikot. 
-- 
Normunds


More information about the Autoliste mailing list