[Autoliste] Fw: SATDEPs

Dzintars Misins dzintars at mt.lv
Fri Jul 12 13:27:34 EEST 2013


Man arī   to viņi nevarēja vienkārši noignorēt  un neņemt galvā. 

Rīgas domes Satiksmes departaments (turpmāk tekstā – Departaments) ir saņēmis Jūsu 2013.gada 11.jūnija iesniegumu par zāles pļaušanu Ādažu ielas un Jaunciema gatves krustojumā. 

Saskaņā ar Rīgas domes saistošo noteikumu Nr.125 „Rīgas pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas noteikumi” (turpmāk tekstā – saistošie noteikumi) 4.punktu un 4.3.punktu, Komercsabiedrības atbilstoši noslēgtajam līgumam, dzīvokļu īpašnieku sabiedrības, namīpašumu, zemesgabalu un citu teritoriju īpašnieki, valdītāji, pārvaldnieki-pilnvarnieki, lietotāji-nomnieki nodrošina piegulošās teritorijas (piegulošā teritorija – īpašumam piegulošās publiskā lietošanā esošās gājēju ietves, izņemot sabiedriskā transporta pieturvietas, grāvji, caurtekas vai zālieni līdz brauktuves malai) kopšanu (zālienu nopļaušanu, ietves tīrīšanu, atkritumu savākšanu un izvešanu). 

Ņemot vērā to, ka nepļautā zāle samazināja redzamību un radīja bīstamību satiksmes dalībniekiem, Departaments, izņēmuma kārtā, uzdeva nopļaut zāli PS „CP Serviss”, kura nodrošina transporta būvju uzturēšanu Vidzemes priekšpilsētā. Tāpat Departaments rakstiski ir lūdzis Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas Administratīvo komisiju veikt pastiprinātu saistošo noteikumu izpildes kontroli Jūsu iesniegumā norādītajā vietā.




From: Instigater 
Sent: Friday, July 12, 2013 1:04 PM
To: Viss par un ap auto! 
Subject: [Autoliste] SATDEPs

Neliels Win, vismaz viens ieteikums ir ņemts vērā. Pagaidām success rate 20%. ;-) Pārējiem parasti atbild, ka nav naudas, bet ideja esot laba.

Jautājums/sašutums bija par to, ka tagad rekonstrukcijas laikā vienīgie auto, kas uzrodas Daugavgrīvas ielā, ir studentu, kuri noparkoti Ērģeļu ielā, lai dotos uz lekcijām. Līdz ar to dēļ 50 auto diennaktī nav jēgas darbināt luksaforu iepriekšējā režīmā un varētu to pat izslēgt, lai bez bremzēšanas pa Kalnciema ielu nākošie auto plūdeni turpinātu ceļu pa Daugavgrīvas ielu Akmens tilta virzienā.


Par satiksmes organizāciju Kalnciema un Daugavgrīvas ielu krustojumā 

Rīgas domes Satiksmes departaments (turpmāk – Departaments) ir saņēmis Jūsu 2013.gada 17.jūnija e-pasta vēstuli ar lūgumu veikt satiksmes organizācijas izmaiņas Kalnciema ielas un Daugavgrīvas ielas krustojumā.
Informējam, ka Departaments ir veicis izmaiņas luksoforu signālplānā paredzot garāku zaļās gaismas signālu kustībai pa Kalnciema ielu. Papildus paskaidrojam, ka luksoforu izslēgt šajā krustojumā nedrīkst, jo jānodrošina iespēja gājējiem šķērsot ielu. 

Departamenta direktora p.i.
A. Uplejs


-- 
Instigater
Serveru noma Eiropas Savienības datu centrā - sākot no 9.50 Ls/mēn
www.projektam.lv

--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Autoliste mailing list
Autoliste at lists.autoliste.lv
http://lists.autoliste.lv/mailman/listinfo/autoliste
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.autoliste.lv/pipermail/autoliste/attachments/20130712/b2f72439/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/png
Size: 1046 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.autoliste.lv/pipermail/autoliste/attachments/20130712/b2f72439/attachment.png>


More information about the Autoliste mailing list