[Autoliste] Re: Vakardienas Domburshovs

Ģirts Karnītis girts.karnitis at di.lv
Tue Feb 22 10:11:48 EET 2011


Vārga trā programma, ļoti vārga. Pie tam, lai tiktu pie ideju realizācijas, no sākuma ir jātiek Saeimā (kaut vai ar klaju populismu). To jamie nespēja izdarīt. Sorry.

Ģirts

-----Original Message-----
From: autoliste-bounces+girts.karnitis=di.lv at lists.autoliste.lv [mailto:autoliste-bounces+girts.karnitis=di.lv at lists.autoliste.lv] On Behalf Of ramonz
Sent: Monday, February 21, 2011 9:13 PM
To: Viss par un ap auto!
Subject: [Autoliste] Re: Vakardienas Domburshovs

Negribu apgalvot, ka viņiem viss ideāli, bet ka nav ietvertas tavas minetās tēmas es gan tā neteiktu.
http://www.razotaja-latvija.lv/?page_id=25

Bez tam, cik atceros no sarunas, tad viņu pārliecība ir tāda, ka bez ražošanas un naudas, nav ekonomikas mugurkaula, līdz ar to filozofēšana par sociālajām lietām ir tikai filozofēšana.
Jeb kā to tagad dara valdība, noņem vai nu vieniem vai otriem, bet nerisina pamatproblēmu - ekonomikas attīstību. Galvenais redz esot konsolidēt ( pareizāk sakot noņemt no tautas), dabūt kaut kādus rādītājus ( Māstrihtas, kuriem pati eiropa vairs netic, kautkādus kredītreitingus, lai varētu aiznemties, aizņemties...un aizņemties) un nodarboties ar statistikas datu grozīšanu, ielīst  nafig nevajadzīgā Eirozonā u.c. sviests, kas ir tikai pakārtotas lietas ekonomiskai laklājībai un tautsaimniecības attīstībai, nevis pamatmērķis.

Tāpat, ja kādam ir idejas, ko vajag uzlabot, nevienam nav liegts pievienoties un kopā darīt.

ramonz
======



On 2011.02.20. 10:56, Ģirts Karnītis wrote:
> Palasot par to ražotājlatviju, nerodas pārliecība, ka viņi redz visu laukumu. Kaut kas par uzņēmējdarbību ir, bet par sociàlo sfēru, izglītību, kultūru, ārpolitiku utt tukšpatsmit.
>
> Ģirts


_______________________________________________
Autoliste mailing list
Autoliste at lists.autoliste.lv
http://lists.autoliste.lv/mailman/listinfo/autoliste




More information about the Autoliste mailing list