[Autoliste] Re: Vajag uzklausit ieteikumus

Ģirts Karnītis girts.karnitis at di.lv
Thu Aug 19 14:43:23 EEST 2010


Nu ja nav iebildumu pret to, ka uz jebkuras grambas var nolauzt kādu plastmasu, ka salons mazs un neērts, grabažniekā pat vienu ledusskapi nevar iebāzt (nerunājot par diviem), bezjēdzīgi lielām octa un kasko izmaksām un citiem priekiem, tad var vizināties ar bembuku :P
Ģirts

-----Original Message-----
From: autoliste-bounces+girts.karnitis=di.lv at lists.autoliste.lv [mailto:autoliste-bounces+girts.karnitis=di.lv at lists.autoliste.lv] On Behalf Of Rinalds Egle
Sent: Thursday, August 19, 2010 2:38 PM
To: Viss par un ap auto!
Subject: [Autoliste] Re: Vajag uzklausit ieteikumus

ok, ja nau iebildumi pret "uudensgultu uz ritenjiem", nau iebildumu pret bezjeedziigu degvielas pateerinju, nau iebildumu pret slinkja (Choloepus hoffmanni) dinamiku, palielinātām expluatācijas izmaksām un lielaakiem nodokļiem - vizināties der pat ļoti labi :)


2010/8/19 Ģirts Karnītis <girts.karnitis at di.lv>:
> Kņigu ņe čital, no mņeņije imeju.
> Galīgas muļķības - noteikti nav tāpat. Man doomāt, ka daudzos gadījumos bruņotā suburbānī ir kudiš labāk - augstu sēžu, tālu redzu, pretīmbraucošie nespīdina acīs, pirms trambaja sliedēm un apmalēm nav jābremzē. Var iebraukt mežā pēc sēnēm, nebaidoties nolauzt kādu plastmasu. Un ja uzbrūk arābu teroristi, galu galā, arī drošāk.
> Un ja nevajag garināt ar strītreisiem pie luksoforiem un manevrēšanu starp joslām, tad bembukam citas priekšrocības neredzu.
>
> Girts

--
Rinalds

_______________________________________________
Autoliste mailing list
Autoliste at lists.autoliste.lv
http://lists.autoliste.lv/mailman/listinfo/autoliste




More information about the Autoliste mailing list