[Autoliste] Re: Vajag uzklausit ieteikumus

Ģirts Bērziņš GirtzB at inbox.lv
Thu Aug 19 10:37:56 EEST 2010


Imho ideālais auto(no bmw) ir BMW E90(trešā sērija tā teikt), izturīgs, uzticams, smuks, braucoš etc, izvēloties auto galvenais nenopirkt ar aktīvo stūri, pārējais viss ir ļoti ok. Ģimenē ir e90(~75k km, āda, automāts, sportsitze, sportpiekare...), no personīgās pieredzes varu teikt - mainam tikai bremžu klučus/diskus un eļļu. Citu problēmu(nesaiktot sprāgušu black bug bateriju) tam auto nav. Degvielu ar 325i(vēl N52B25) ēd saprātīgos daudzumos(vidējais <10l ar kondicionieri, automātu, šoseja pie 90km/h vispār ~7). 
ja grib nobraukt no ceļa tā padziļak tad var kādu X3 skatīt, bet to .lv piedāvājuma ir extra maz.

e90 ja ļoti grib taupīt degvielu un nesaudzēt planētu ir arī ļoti labi dīzeļmotori pieejam gan 2.0d kas iet uz gaisu, gan 3.0d kas iet bik mazāk ar gaisu bet skrien labi.

S60 2.4benzīns automāts ir kolēģim, arīdzan nesūdzās, viss ir labi(tm), tikai nus salīdzinoši ar e90 tas auto nebrauc, tas auto pārvietojas.

par 14000eur var atrast pat ļoti labi uzturētus un aprīkotus eksemplārus.

e60/61 un e65/66 ir pārāk daudz problēmu, lai tos auto liktu ieteicamo sarakstā, S-klases ir elektronikas murgs, mēršiem kvalitāte uzlabojās tikai ar pēdējo auto paaudzi.
Saprātīgs eiropiets sen zin, ka lietotu nedrīkst pirkt auto kas ir jau sākotnēji ir paredzēts kā presižs auto/flagmanis(S80, BMW 7-er, VW Phaeton, S klasse), jo tiem uzturēšanas izmaksas un detaļu cenas vienmēr būs augstākas, kā attiecīgā autoražotāja ierinads auto.

No saraksta ņemams ir Toyota LandCruiser, bet arī tikai 100-tais :D

ar cienu spameris GirtzB, e46 atsliets prets setu jo S54 kapremonts, tmp Subaru Niva
edition, tmp e90 black bug low batery edition, K2/V2.
  ----- Original Message ----- 
  From: N 
  To: autoliste at lists.autoliste.lv 
  Sent: Wednesday, August 18, 2010 8:38 PM
  Subject: [Autoliste] Vajag uzklausit ieteikumus


  Labdien, listnieki!

  Gribetu uzklausit ieteikumus, pieredzi auto izvele. Ir doma nopirkt auto līdz 10000Ls. Neesmu nekads turigais, bet tomer ir velme padzivot ar letu shiku. Laikam vecuma marazms uznacis. :)
   No auto, kas pasam patik, shaja kategorija ietilpst ir ap 2003.-2006.gadu 5. un 7. serijas BMW, Mersis S klase, VW Phaeton, Volvo S60 un S80, Audi A8, pavecaks Toyota LandCruiser.
  Patiesiba shaja vecuma pēc 5 gadi visi auto ir puslidz lidzigas cenas.

  Ka jau mineju, neesmu turigs, tadelj interesetu ekspluatacijas izmaksas. Negribetos pec iegades katru menesi videji paris simtus latus ieguldit remontos. Interesetu izturigs auto ar salidzinoshi letakam ekspluatacijas, remonta izmaksam.

  Ilgi braukaju ar visadiem VW Golfiem, Fordiem, Fiatiem ar domu, ka auto ir tikai prieks parvietosanas no punkta A uz punktu B. Tagad gribas mazliet pasikot. 
  -- 
  Normunds


------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Autoliste mailing list
  Autoliste at lists.autoliste.lv
  http://lists.autoliste.lv/mailman/listinfo/autoliste
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.autoliste.lv/pipermail/autoliste/attachments/20100819/357d7ce0/attachment.html>


More information about the Autoliste mailing list